Η κατασκευάστρια εταιρεία Pantum με πάνω από 200 διπλώματα ευρεσιτεχνίας από διάφορες χώρες ανά τον κόσμο, παρέχει πλούσια γκάμα προϊόντων μονής αλλά και πολλαπλών χρήσεων λειτουργίας, μονόχρωμα και έγχρωμα laser πολυμηχανήματα και εκτυπωτές, υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά προϊόντα με οικονομικά αποδοτική και εύχρηστη εμπειρία εκτύπωσης.

Διαθέτει ένα διαρκές αναπτυσσόμενο παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων, το οποίο καλύπτει σήμερα περισσότερες από 50 χώρες.

Το όνομα Pantum αποτελεί συγχώνευση δύο κινέζικων χαρακτήρων:

 * PAΝ (ρήμα)= κινούμαι προς εμπρός πολύ γρήγορα ξεπερνώντας τα πάντα

 * TUM (ουσιαστικό) = λαμπρό μέλλον

Αυτό συνεπάγεται ότι η Pantum αναπτύσσεται ραγδαία στον κλάδο της εκτύπωσης και της απεικόνισης και εκφράζει, επίσης, τη φιλοδοξία της Pantum να προάγει τη βελτίωση της βιομηχανίας της εκτύπωσης στην Κίνα και παγκοσμίως. Με την επιμονή και την προσπάθεια της Pantum, ο όμιλος της έχεις καταχωριστεί στις 500 κορυφαίες επιχειρήσεις της Κίνας.

 Εταιρικό Σύνθημα

Μόνο όταν μια εταιρεία έχει ισχυρό αίσθημα ευθύνης και αποστολής απέναντι στην κοινωνία μπορεί να καταφέρει λαμπρά επιτεύγματα, χάρη στο έντονο κίνητρο και την ισχυρή θέληση

 Αποστολή της επιχείρησης

Να παρέχει στους χρήστες παγκοσμίως πιο υγιείς και καλύτερες υπηρεσίες εκτύπωσης με συνεχείς καινοτομίες προϊόντων και υπηρεσιών εκτυπωτών.

 Όραμα της επιχείρησης

Κορυφαίος πάροχος προϊόντων και υπηρεσιών εκτύπωσης στον κόσμο

 Βασική αξία

Προώθηση καινοτομίας, εξυπηρέτηση πελατών.

 

Η γενική ιδέα και φιλοσοφία των προϊόντων μας είναι

 

Η εκτύπωση πρέπει να είναι απλή

 

 

Που θα τους βρείτε

Η κεντρική διάθεση και πώληση γίνεται από την εταιρεία ArvanitiShop IKE, Ήρας 6 Μεταμόρφωση 14451, τηλέφωνο 2102854000, info@arvanitishop.gr . Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι σε όλη την Ελλάδα.